061 6587000, 064 8690803info@gimnazijaplus.rs

Novosti

Zimski seminari u Istraživačkoj stanici Petnica

Naš učenik Ivan Filip je jedan od učesnika na zimskom seminaru antropologije u Istraživačkoj stanici Petnica. Želimo mu uspešan rad i očekujemo da nam po povratku prenese utiske i iskustva.

Gimnazija plus na klizanju

 Poslednji vikend prošle godine učenici Gimnazije plus proveli su na zajedničkom klizanju u hali Pionir. Nasmejani i vešti, zajedno su proveli kvalitetno vreme na ledu. U Gimnaziji plus podržavamo naše đake da se druže i van škole, kao i da se zajedno rekreiraju. Ovoga puta gimnazijalci plus su zajedno klizali, a već razmišljaju o sledećoj zajedničkoj rekreaciji.

Aptis testiranje

Sjajan napredak učenika kroz program PLUS – Engleski jezik potvrđen je rezultatima testiranja Aptis testom British Council Serbia.

Gimnazija plus na predstavi Koštana

 Želeći da svojim učenicima pruži ne samo vrhunsko i moderno obrazovanje već i da ih podstakne da slobodno vreme posvete kulturi i umetnosti, Gimnazija plus je svoje đake trećeg razreda odvela na pozorišnu predstavu Koštana u Pozorištu Slavija. Pošto su na časovima srpskog jezika za lektiru obradili dramu s pevanjem Koštana Borisava Stankovića, gimnazijalci plus su sa svojom profesorkom i...

Pripreme za malu maturu

U Gimnaziji plus su u nedelju, 2.12, počele pripreme za malu maturu. I ove godine, nova genracija vrednih osmaka iz beogradskih škola krenula je na naš  program priprema. U prostorijama škole, u centru Beograda đaci će na kreativan i zabavan način steći potrebna znanja da bi postigli što bolje rezultate na maloj maturi. Ukoliko niste...